1 2

10.Culoarea Bodacious

Culoarea Bodacious
Culoarea Bodacious


Violetul-purpuriu nu este caracteristic sezonului toamna-iarna. Cristale, campuri de levantica…sunt ceea ce caracterizeaza aceasta minunata nuanta a sezonului viitor. Fie purtati un platon, o fusta, o rochie sau o palarie in aceasta nuanta, veti arata cu adevarat ca o adevarata regina, care tocmai a iesit dintr-o minunata imparatie pentru a infrumuseta aceasta lume.

9.Culoarea Potter"s Clay

Culoarea Potter"s Clay
Culoarea Potter"s Clay

Culoarea frunzelor de toamna si a cojii de copac, care datorita experimentelor Institutului Pantone, a primit denumirea neobisnuita de Potter"s Clay. Si intr-adevar, este o nuanta minunata, care se priveste deosebit de frumos in special pe texturi precum pielea si pielea intoarsa. Nuanta intensa de Potter"s clay este favorita indisputabila a sezonului.

8.Culoarea Spicy Mustard

Culoarea Spicy Mustard
Culoarea Spicy Mustard


Toamna va aduce cu sine si culoarea verde si aurie, cu subton de mustar, ce ne reaminteste de culoarea frunzelor cazute. Nuanta face parte din gama naturala, care daruieste caldura si nu orbeste. La haine, aceasta culoare se combina ideal cu alte nuante suculente, astfel punand in evidenta si mai mult frumusetea acestora.

7.Culoarea Lush Meadow

Culoarea Lush Meadow
Culoarea Lush Meadow


O nuanta de verde suculent, ce ne reaminteste de un camp pufos de mai. Lush Meadow este in acelasi timp si unic si universal. Merge bine de sine-statator, precum si in calitate de completare a altor culori mai intense. Aceasta nuanta poate fi intalnita in colectiile Barbara Bui, Roland Mouret, Marni, Gucci.

6.Culoarea Dusty Cedar

Culoarea Dusty Cedar
Culoarea Dusty Cedar


Nuanta cedrului a alungat de pe podium nuanta de roz cuart, care dupa versiunea Institutului Pantonecea, a fost cea mai la moda culoare a anului 2016. Dusty Cedar ne reaminteste de favoritul anului trecut, Marsala, insa este mai luminos si mai cald. Pentru a intelege mai bine aceasta culoare, va recomandam sa atrageti atentia la colectiile Etro, Paul Smith, Fausto Puglisi, Miu Miu.
Dusty Color poate fi combinat cu succes cu culoarea Airy Blue, la fel de populara in sezonul toamna-iarna.

5.Culoarea Warm Taupe

Culoarea Warm Taupe
Culoarea Warm Taupe


Aceasta culoare calda, cum o spune si denumirea acesteia, ne aminteste de gustul minunat al cafelei cu lapte. Warm Taupe se potriveste oricarei nuante a pielii, de aceea aceasta culoarea a fost indragita si inclusa in colectiile sale de catre Valentino, Max Mara, Ralph Lauren, Karen Walker si multe alte case de moda.

4.Culoarea Aurora Red

Culoarea Aurora Red
Culoarea Aurora Red


Aurora Red este culoarea rosie clasica, care se evidentiaza in mod evident pe fonul celorlalte culori din paleta toamna-iarna 2016-2017. Desi aceasta nuanta este perfecta fara a fi amestecata cu alte nuante, la dorinta, o puteti "dilua" cu alte culori la moda. Asadar, culoarea Aurora Red poate fi de minune combinata cu Sharkskin si Lush Meadow.

3.Culoarea Sharkskin

Culoarea Sharkskin
Culoarea Sharkskin


Aceasta este culoarea cea mai potrivita pentru sezonul toamna si iarna. Acesta reflecta cerul inoorat, valurile marii, asfaltul fierbinte, punand accentul pe laconism si nu pe extravaganta. Griul rece Sharkskin este ideal pentru look-urile clasice sobre. Aceasta culoare poate fi gasita in colectiile Michael Kors, Stella McCartney, Zac Posen, Marissa Webb.

2.Culoarea Airy Blue

Culoarea Airy Blue
Culoarea Airy Blue


Toamna si iarna asteapta aceasta nuanta de albastru ca pe o gura de aer proaspat. Aceasta se priveste la fel de bine pe paltoane de toamna, pulovere oversize si rochii groase, punand accentul pe simplitatea croielii si supletea siluetei.
Aceasta nuanta este asociata cu amintirile unei veri calde si a valurilor unei mari calde. Doar incearca sa combini Airy Blue cu alte culori la moda ale sezonului cum ar fi Warm Taupe si Sharkskin, pentru ca subtonul bogat al acestuia sa reflecte si mai mult albastrul cerului.

1.Culoarea Riverside

Culoarea Riverside
Culoarea Riverside

Culoarea Riverside este favoritul numarul unu al sezonului toamna si iarna si nu este altceva decat nuanta de albastru inchis usor estompat, pe care institutul a decis sa il numeasca Riverside. O culoare intensa si profunda, care poate fi vazuta doar daca te scufunzi in apele adanci ale unui rau sau in colectiile Sonia Rykiel, Trussardi, Zac Posen, Lacoste, Michael Kors.

1 2


+ Font | - Font


Promovare

 • Realizare pagini web
www.groupromo.ro
publicitate online si realizare pagini web


Convertor valutar